0
0.00

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μια ιδέα για δώρο στην οικογένεια, σε φίλους ή στον εαυτό σας αυτά τα Χριστούγεννα. Με την αγορά του δικτυακού ραδιοενισχυτή 5.2 καναλιών DENON AVR-S660H που έχει υποδομή HEOS και 8Κ διαχείριση εικόνας, η DENON προσφέρει τα περίφημα ασύρματα ακουστικά buds ΑΗ-C630W.

Ο DENON AVR-S660H έχει πέντε κανάλια ισχύος 75W στα 8Ω όταν οδηγηθούν δύο από αυτά ή 100W στα 6Ω (επίσης οδηγούμενα δύο). Είναι ενισχυτής Τάξης ΑΒ με τετράγωνο μεγάλο μετασχηματιστή.

Είναι εξοπλισμένος με έξι εισόδους HDMI (τρεις από τις οποίες είναι HDMI 2.1) και μια έξοδο HDMI 2.1 με eARC/ARC, έχει ραδιόφωνο AM και FM, δύο αναλογικές εισόδους, μια pre-out, μια sub-out (που γίνονται για δύο subwoofer αν χρησιμοποιηθεί για το δεύτερο sub η pre-out) και δύο οπτικές ψηφιακές εισόδους.

Περιλαμβάνει, ακόμη, προενισχυτή φωνογραφικής κεφαλής MM, «μιλάει» με το Roon, έχει αυτόματη ισοστάθμιση χώρου και ηχείων με το σύστημα Audyssey MultEQ, δέχεται AirPlay και ακούει φωνητικούς βοηθούς Alexa και Hey Google.

Ένας ενισχυτής για ξεκινήσετε το home cinema των ονείρων σας. (Η λιανική του τιμή είναι € 719,00)

Μαζί του θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν τα ασύρματα ακουστικά DENON ΑΗ-C630W με οδηγούς 10 χιλιοστών, διάρκεια μπαταρίας για 18 ώρες,  ταχυφόρτιση, πιστοποίηση IPX4 και Bluetooth 5.0 με κεραία FPC υψηλής απόδοσης.