fbpx

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΤΗΣ DENON ΤΗΝ S-SERIES 8K

Οι νέοι  Surround AVR της DENON, σειρά “S”,  προσφέρουν εκπληκτικό βίντεο 8K, ενσωματωμένη εφαρμογή HEOS για multiroom και streaming μουσικής, καθώς και δυνατότητες φωνητικού ελέγχου

Σύντομα η Denon®, ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής συσκευών ήχου και οικιακού κινηματογράφου από το 1910, θα παρουσιάσει τρεις νέους ραδιοενισχυτές AV, τον AVR-S760H, τον AVR-S660H και τον AVC-S660H. Η νέα αυτή σειρά έχει σχεδιαστεί με τρεις εισόδους HDMI 8Κ επί συνόλου 6 για αυτούς που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις  πηγές εικόνας και παιχνιδιών σε υπέρ υψηλή ευκρίνεια 8K. Οι νέοι αυτοί AVR κατασκευάστηκαν με τις τελευταίες τεχνολογίες για να προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμπειρία Surround Sound για ταινίες και μουσική και  διαθέτουν επίσης προηγμένες επιλογές φωνητικού ελέγχου και συνδεσιμότητας.

“Με τους νέους Denon S-Series AVRs, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σήμερα ένα εξαιρετικό σύστημα 4K Home Theatre γνωρίζοντας ότι ο δέκτης τους είναι έτοιμος για 8K προβολές όταν είναι έτοιμοι και οι ίδιοι”, δήλωσε ο Trip Randall, πρόεδρος της Denon. “Αυτοί οι AVR διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα για να καλύψουν απαιτητικές ανάγκες ψυχαγωγίας σε προσιτή τιμή. Ειδικά ο AVR-S760H με επτά κανάλια διακριτών ενισχύσεων, προσφέρει επιπλέον δυνατότητες, όπως  Dolby Atmos ή DTS: x  για την πιο ρεαλιστική και συναρπαστική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου ».

Οι ραδιοενισχυτές αυτοί θα είναι διαθέσιμοι στην Ελληνική αγορά τον Νοέμβριο 2021 με τις πιο κάτω λιανικές τιμές:

AVR-S660H   € 599

AVC-S660H   € 569

AVR-S760H   € 659

Καλάθι αγορών
Scroll to Top