0
0.00

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Dali

DALI PHANTOM M-675 - Interior 770x431

Η DALI, (Danish Audiophile Loudspeaker Industries), δημιουργήθηκε το 1983 για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ανθρώπων ,  οι οποίοι ζητούσαν ηχεία που δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν οι υπάρχουσες μάρκες. Τα ηχεία DALI από τότε μέχρι και σήμερα προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και φυσικό ήχο σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Την  DALI την οδηγεί το πάθος για τη μουσική και την τέλεια αναπαραγωγή του ήχου. Αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας καινοτόμες τεχνολογίες, φέρνει περισσότερο ρεαλισμό στην εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας και δημιουργεί αυτά που θεωρούνται ότι είναι τα καλύτερα ηχεία στον κόσμο.

Οι τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας και μια σειρά από καταξιωμένα προϊόντα γνωστά σε όλο τον κόσμο, τεκμηριώνουν την δέσμευσή της στον αυθεντικό ήχο,  έχοντας εξελίξει την τέχνη του ήχου και της εικόνας  εμπνέοντας έτσι τους λάτρεις της μουσικής και του κινηματογράφου.

 

Σήμερα, η DALI προσφέρει μια συναρπαστική σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε γούστο, από τη σειρά SPEKTOR έως τα ηχεία EPICON και την  σειρά EQUI – ασύρματα ενεργά ηχεία μαζί με τα κέντρα διαχείρισης πηγών. Με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ευχαριστημένους κατόχους  DALI σε περισσότερες από 70 χώρες, η Εταιρία ζωντανεύει τη μουσική και τις ταινίες στο σπίτι, προσφέροντας στους κατόχους των ηχείων της μια πιστή, λεπτομερή και πλούσια εμπειρία ακρόασης.

 

Πατήστε πάνω στο λογότυπο για να μεταφερθείτε στη σελίδα του κατασκευαστή.