fbpx

Τα νέα υπογούφερ της Definitive Technology, τα Descend DN8 & DN12, είναι εδώ έτοιμα να βροντήξουν!

Αν ψάχνετε για ένα προσιτό υπογούφερ που να λειτουργεί υπέροχα και με μουσική και με ταινίες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα υπογούφερ  Definitive Technology της σειράς  Descend έφτασαν!

Η κατηγορία των υπογούφερ  είναι πολύ ανταγωνιστική και όλα προσφέρουν πολύ συναρπαστικές επιλογές τόσο για συστήματα μουσικής όσο και για συστήματα οικιακού κινηματογράφου. Η ολοκαίνουργια σειρά Descend των υπογούφερ της Definitive Technology στοχεύει να αναλάβει τις χαμηλές συχνότητες  στο χώρο  ακρόασης σας, σε τιμές εξαιρετικά ελκυστικές.

Η νέα αυτή σειρά αποτελείται από δύο μοντέλα υψηλής απόδοσης ικανά να παράγουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά, δυναμικά και με εκτεταμένη απόκριση χαμηλά .

Η σειρά DESCEND βασίζεται στα 30 χρόνια εμπειρίας της Definitive Technology στην μελέτη και κατασκευή  υπογούφερ, με το κάθε μοντέλο της να είναι σχεδιασμένο για να παράγει χαμηλές συχνότητες που να γεμίζουν τον χώρο σας και να κάνουν τα καθίσματα να τρέμουν και την καρδιά σας να βροντοχτυπά!

Η σειρά DESCEND μας εισάγει  σε μια νέα αρχιτεκτονική σχεδιασμού από την Definitive Technology που ονομάζεται 3XR ™ ARCHITECTURE και η οποία χρησιμοποιεί διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές σε συνδυασμό με ένα ενεργό γούφερ για να τριπλασιάσει την επιφάνεια παραγωγής των χαμηλών συχνοτήτων.     Η αρχιτεκτονική 3XR δημιουργεί βαθύτερα μπάσα και υψηλότερες στάθμες έντασης λόγω του μοναδικού σχεδιασμού των παθητικών ακτινοβολητών, οι οποίοι  είναι του ιδίου μεγέθους με το woofer.

Επειδή ο μοναδικός σχεδιασμός τους  δεν βασίζεται σε συμβατικές οπές μπάσων, τα υπογούφερ της σειράς Definitive Technology Descend δεν παράγουν «ψαλιδίσματα» ή παραμορφώσεις που παρουσιάζουν άλλα μοντέλα.

Κάθε μοντέλο διαθέτει επίσης τρομερή ισχύ  ώστε να μπορεί να αποδίδει εξαιρετικό δυναμικό και εκτεταμένο μπάσο και εύκολα να υπερέχει έναντι παρόμοιου μεγέθους υπογούφερ.

Θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο 2021 σε φινιρίσματα Midnight Black (DN8 & DN12) και Glacier White (DN8)

Καλάθι αγορών
Scroll to Top