fbpx

Audioholics Product of the Year 2020

Product Of the Year – Award Winners

Award: High-End Bookshelf Speaker

Polk L200 |   &

Award: High Value Tower Speaker

Το Audioholics είναι ένας ιστότοπος & φόρουμ αξιολόγησης τεχνολογίας ήχου, A / V συσκευών και οικιακού κινηματογράφου. Ο ιστότοπος αυτός είναι γνωστός για τη δημοσίευση λεπτομερών κριτικών συσκευών ήχου, βίντεο και άλλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, με βάση αντικειμενικές μετρήσεις που ενημερώνουν τους καταναλωτές για σωστές αποφάσεις αγοράς.

Το Product of the Year Awards είναι το πρόγραμμα βραβείων Audioholics, που προκύπτουν από τις επιλογές των τεχνικών του, για τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορία κάθε χρόνο. Οι νικητές επιλέγονται κάθε Δεκέμβριο και ανακοινώνονται στην αντίστοιχη ενότητα του ιστότοπου.

Για το 2020 μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τα: Polk’s L200 και τα Definitive Technology Demand D15.

Μερικά αποσπάσματα από τις κριτικές:

Polk L200

«Πρόκειται για ένα ηχείο υψηλών προδιαγραφών, αλλά δεν κοστίζει όσο πολλά άλλα ηχεία αντίστοιχης ποιότητας κατασκευής ή ποιότητας ήχου, επομένως το βλέπουμε ως high-end ηχείο χαμηλού κόστους.»

Definitive Technology Demand D15

«Υπάρχουν πολλά ηχεία που είναι πολύ πιο ακριβά από Demand 15 που δεν φαίνονται και δεν ακούγοντα τόσο high-end . Τα D15 δεν είναι φθηνά ηχεία, αλλά φαίνεται ότι θα έπρεπε να κοστίζουν πολύ περισσότερο.»

Καλάθι αγορών
Scroll to Top