fbpx

Denon PMA-900ΗNE και DCD-900NE: Σετ δικτυακού ολοκληρωμένου ενισχυτή και CD player

Ανεβάζει ταχύτητα και δύναμη η Denon με την κυκλοφορία του νέου ολοκληρωμένου ενισχυτή PMA-900ΗNE με HEOS και του CD player DCD-900NE. Tα νέα αυτά μοντέλα έρχονται για να πάρουν την σκυτάλη από την σειρά 800.

PMA-900ΗNE υιοθετεί ένα κύκλωμα ισχύος υψηλoύ ρεύματος (Advanced High Current) προκειμένου να επιτύχει υψηλό επίπεδο ποιότητας αναπαραγωγής, κάτι για το οποίο φημίζεται η Denon.  Χρησιμοποιούνται τρανζίστορ υψηλού ρεύματος και άφθονη τροφοδοσία ρεύματος για να έχει ο ενισχυτής εκφραστική δύναμη στον ήχο του.

Ο ενισχυτής υιοθετεί ένα διαφορικό κύκλωμα ενισχυτή δύο σταδίων, εμπνευσμένο από την ναυαρχίδα της Denon PMA-A110. Το στάδιο της προενίσχυσης χρησιμοποιεί επίσης τον ίδιο προενισχυτή μεταβλητού κέρδους (απολαβής), επιτυγχάνοντας σημαντική βελτίωση στο επίπεδο θορύβου.

Στο τροφοδοτικό έχουμε έναν μεγάλο μετασχηματιστή με πυρήνα EI και έναν ειδικά σχεδιασμένο μπλοκ ηλεκτρολυτικών πυκνωτών υψηλής χωρητικότητας.

Ο ενισχυτής PMA-900ΗNE είναι εξοπλισμένος με phono stage για κεφαλές ΜΜ και MC, έχοντας ρελέ για την διαμεταγωγή.

Η δεύτερη συσκευή που παρουσίασε η Denon είναι το player DCD-900NE ώστε να το κάνετε σετάκι με τον ενισχυτή. Το player εκτός από την αναπαραγωγή CD, αναπαράγει MP3 και WMA που έχουν εγγραφεί σε δίσκους CD-R και CD-RW.

Επιπλέον έχει υποδοχή USB-A στην πρόσοψη για την αναπαραγωγή αρχείων DSD (2,8 MHz / 5,6 MHz) από USB stickάκι, όπως πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης έως 192ΚHz/24 bit. Όπως ο PMA-900HNE, έτσι και αυτό είναι εξοπλισμένο με την αναλογική τεχνολογία αναπαραγωγής Advanced AL32 Processing Plus για πιο πιστή  αναπαραγωγή στο αρχικό σήμα. Υπάρχει προηγμένο στάδιο DAC και στάδιο εξόδου, ενώ το τροφοδοτικό έχει άφθονη χωρητικότητα.

Ο μηχανισμός περιστροφής του δίσκου έχει ειδική δομή για απομόνωση των κραδασμών που ονομάζεται Direct Mechanical Ground Construction. Επιπλέον, ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος στο κέντρο της συσκευής ώστε να χαμηλώσει το κέντρο βάρους, για να καταπολεμούνται αποτελεσματικά οι εσωτερικές δονήσεις λόγω της περιστροφής του δίσκου.

Οι συσκευές αναμένονται σύντομα στην αγορά με τιμές στα 999 ευρώ για τον PMA-900ΗNE και 499 ευρώ για το player DCD-900NE.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top