fbpx

Η DENON παρουσιάζει τα νέα της ασύρματα ακουστικά

Η Denon κυκλοφόρησε  την νέα σειρά  των πραγματικά ασύρματων ακουστικών in ear (ψείρες): Τα ασύρματα ακουστικά απομόνωσης θορύβου AH-C830NCW και τα ασύρματα ακουστικά AH-C630W.

Είναι συμβατά με οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής Bluetooth, και υπόσχονται ζωντανό ήχο χάρη στα μεγάλα δυναμικά μεγάφωνά τους (10mm x 11mm στο AH-C830NCW και 10mm x 10mm στο AH-C630W), που σχεδιάζονται και ρυθμίζονται από τους τεχνικούς ήχου της Denon. Επιπροσθέτως, τα AH-C830NCW προσφέρουν «εξελιγμένη  επεξεργασία» για τη μείωση του περιβάλλοντος θορύβου. Με τη λειτουργία “Transparency”, η απομόνωση ή μη του θορύβου εναλλάσσεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης διαθέτουν αισθητήρα που ανιχνεύει αν τα φοράτε ώστε να τερματίζει την λειτουργία τους αυτόματα.

Τα AH-C830NCW και AH-C630W έχουν προσεκτικά σχεδιαστεί με εκτεταμένες προσομοιώσεις του ακουστικού πόρου του αυτιού και διατίθενται σε τρία διαφορετικά μεγέθη προσαρμογέων σιλικόνης για την άριστη εφαρμογή τους στο αυτί.

Ως προς την αντοχή τους στην υγρασία και τα δυο μοντέλα έχουν ταξινομηθεί στην κατηγορία IPX4, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια  βροχής ή εντατικών προπονήσεων. Επιπλέον με την εφαρμογή Google Fast Pair κάνει παιχνιδάκι την σύνδεση τους με τις συσκευές Bluetooth.

Όσον αφορά στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας για τα AH-C830NCW φτάνει έως και τις 6 ώρες με μία μόνο φόρτιση και έως 24 ώρες χρησιμοποιώντας τη θήκη μεταφοράς (charger). Οι αντίστοιχοι χρόνοι για τα AH-C630W είναι 4,5 ώρες και 18.

Για ευκρινείς φωνητικές κλήσεις, το AH-C-C830NCW  διαθέτει μικρόφωνα διπλής δέσμης που λειτουργούν σε συνδυασμό με ένα τρίτο μικρόφωνο που εκμεταλλεύεται τη φυσική θωράκιση του ακουστικού πόρου του αυτιού κατά του ανέμου και του θορύβου του περιβάλλοντος. Τα AH-C630W, χρησιμοποιούν ένα μόνο μικρόφωνο για τις φωνητικές κλήσεις.

Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή άσπρο και με τιμή € 99 για το AH-C630W και € 159 για το AH-C830NCW.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top